Πυρκαγιές: Συγκίνησε μικρό παιδί – Έκανε χιλιόμετρα με το ποδήλατο για να πάει νερό στους πυροσβέστες

Μια ανάρτηση που συγκινεί, αλλά και που φέρνει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της για το πώς έχει αφήσει στην τύχη τους πυροσβέστες και κατοίκους από τις καταστροφικές πυρκαγιές, έγινε στην σελίδα των Εποχικών Πυροσβεστών στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία ενός μικρού παιδιού το οποίο μέσα στη ζέστη έκανε πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του για να πάει λίγο κρύο νερό στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

«Όταν σκάει μύτη μέσα στη ζέστη ένας πιτσιρικάς από το πουθενά, με ντάλα ήλιο, έχοντας κάνει πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του σε δρόμους που δυσκολεύονται ακόμα και 4χ4 να ανέβουν, λέγοντας σου “ Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε”, νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

«Το ένα δέκατο της εκτίμησης αυτού του παιδιού να εισπράτταμε από την κυβέρνηση δεν θα είχαμε τα χάλια που επικρατούν στον κλάδο μας» τονίζεται παράλληλα στο post.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Όταν σκάει μύτη μέσα στη ζέστη ένας πιτσιρικάς από το πουθενά, με ντάλα ήλιο, έχοντας κάνει πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του σε δρόμους που δυσκολεύονται ακόμα και 4χ4 να ανέβουν, λέγοντας σου ” Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε ” , νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα.

Το ένα δέκατο της εκτίμησης αυτού του παιδιού να εισπράτταμε από την κυβέρνηση δεν θα είχαμε τα χάλια που επικρατούν στον κλάδο μας.

Συγγνώμη αν είναι άκυρο απλά ήθελα να το μοιραστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας Από μήνυμα του Εποχικού συναδέλφου Μιχάλη Λούλη στη σελίδα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί